Kantarelltoast med parmesan
Kantarelltoast med parmesan
4 portioner - förrätt
4 skivor gott bröd
ca 600g kantareller
1 schalottenlök, finhackad
2 vitlöksklyftor, skivade
1/2 vitlöksklyfta, pressad
ca 2 msk hackad bladpersilja
1/2 dl creme fraiche
lite späd sallad
lite parmesan
smör, salt, peppar, vatten
Blanda creme fraichen med lite vatten, den krossade vitlöken, salta och peppra, smaka av.
Stek brödet i en stekpanna med lite smör, stek kantarellerna tillsammans med schalottenlöken och vitlöken, salta och peppra, vänd sist i den hackade persiljan.
Lägg toastarna på tallrik och fördela den stekta svampen ovanpå, ringla på lite av vitlökscreme fraichen och riv över parmesan och lite sallad, servera. Lycka till.
Etiketter:
förrätt,
höstmat,
kantareller,
svamp,
vitlök
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar