Sliders - minihamburgare
Minihamburgare eller sliders som de kallas i hemlandet är precis samma sak som vanliga hamburgare. Enda problemen är att man får baka eget bröd och det är lite svårare att få burgarna riktigt saftiga. De här är på ca 30-40g kött per burgare och då räcker det med 3-4 st per person. Passa också på att variera påläggen lite mer när du serverar sliders, råkar man få till en mindre god så är den ju snart slut och du kan göra en bättre.
Ett detaljerat recept behöver vi inte gå in på den här gången, bröd är en helt vanlig jäst, vatten, mjöl-historia, färsen var ekologisk nötfärs blandat med lite lite ströbröd, chipotletabasco, salt och peppar.
Tillbehören är lite roligare och kan som vanligt ändras efter eget huvud, själv hoppade jag över pommes och sådant och la allt krut på burgartopping, följande blev det.
1878 Prästost
Saltgurka
Grillade champinjoner
Tomat
Lökringar
Ketchup
Senap
Pesto
Rucola
Bladsallad
Soltorkade tomater
Hamburgedressing
Skivad vårlök
Hyvlad parmesan
Majonnäs
Bacon
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar