Sidor

Burritos med entrécote, korianderris, paprikasalsa


Det har visat sig att jag inte kan tröttna på Burritos, så länge man varierar innehållet så funkar det alltid. Den här gången blev fyllningen grillad entrécote, korianderris och en paprikasalsa, lite bönor, gräddfil, färsk lime och tabasco slank med också.




Köttet
Tjocka skivor av entrécote, salta och peppra rejält, grilla till medium. Skiva tunt och servera.


Korianderris
Koka basmatiris i saltat vatten, låt svalna något när det är färdigkokt, blanda med pressad lime och färsk hackad koriander.


Paprikasalsa
Rosta eller grilla röd paprika, hacka grovt, blanda med hackad vitlök, olivolja, salt, svartpeppar.

1 kommentar:

Fröken Dill sa...

Mmmm, tunt bröd med fyllning av sås, kött och grönsaker är ALLTID helt rätt!
Tycker fröken Dill