Havskräftor med sparris, chili, lime & koriander
En smidig förrätt som du kastar ihop på några minuter, ibland kan det vara svårt att hitta råa havskräftor så du bör kolla med din fiskhandlare innan. Annars kan du ersätta kräftorna med Pilgrimsmusslor som du med lite tur hittar hos handlaren.
Havskräftor med sparris, chili, lime & koriander
4 portioner
8 st råa skalade havskräftstjärtar
16 st späda gröna sparrisar, delade
½ bunt färsk koriander, hackad
2 st lime
½ färsk röd chili, kärnor borttagna och hackad
salt, peppar, olivolja
Värm en stekpanna, tillsätt lite olivolja och lägg sedan i sparrisen. Stek den ca 1 minut salta och peppra och lyft sedan ur dem. Lägg i kräftorna och chilin i pannan med lite mer olja och stek kräftorna ca 1 minut, pressa sedan över limen och salta och peppra.
Arrangera sparrisen och kräftorna på tallrikar, toppa med lite olja, salt och den hackade koriandern.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar