Sidor

Kesella vanilj med fruktsallad


Jag tycker fruktsallad med riktigt god frukt är ruskigt underskattat, och idag var det dags igen, melon, äpple, kumquats, jordgubbar, banan mm hackadas och blandades med bara lite lite socker, kanon faktiskt... tills jag tog fram min vaniljkesella som jag tänkte ha som ett litet tillbehör.

Kesella är typ sötad kvarg, lite mer info finns här, den är som en lättare creme fraiche i konsisten och är rätt gott, finns i lime/jordgubb, naturell och som jag köpte idag vanilj. Den var faktiskt riktigt god, ja inte smakar den riktig vanlij inte men det gör ju ingenting förutom just vanilj men den var curryfärgad?!!!!?!?!?!


En typ av färskost som smaksatt med vanilj blir knallgul och ser ut som en blandning mellan amerikansk cheddarspray och currysås? Vem tror att vanilj ser ut så?

Enda logiska förklaringen är att man har velat efterlikna vaniljsås som ju innehåller en hel del ägg (därav den naturligt gula färgen) så arla nästa gång ni har en helt ok produkt som smakar helt ok, lämna betakarotenet på hyllan.

Inga kommentarer: