Kantarellpizza
Tack vare Sara Lee så har hemgjord pizza blivit lite av en stapelvara här hemma, då gäller det att variera sina pålägg lite mer. Kantarellpizza blev det senast, passade riktigt bra med lite rucola och en hel del vitlök, så testa det nästa gång.
Kantarellpizza
1 pkt Sara Lee pizzakit (eller om du är ambitiös, hemgjord deg och tomatsås)
4 st vitlöksklyftor, finhackade
1 knippe hackad persilja
ca 300 g riven ost, gärna med ca 1/4 parmesan
3-400g färska kantareller
salt, svartpeppar
Kavla ut degen, lägg på tomatsås, vitlöken, persiljan osten och sist kantarellerna. Salta och peppra lite grann. Grädda på 250°C ca 10 minuter. Servera med rucola och varför inte ett glas lätt rödvin. Lycka till.
Etiketter:
kantareller,
pizza,
recept,
svamp,
svartpeppar
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar