tag:blogger.com,1999:blog-1044777068435503586.post1511731972692175340..comments2023-09-24T12:42:48.880+02:00Comments on MATGALEN: Ugnsbakad ananas med lönnsirap, rom & vaniljMatgalenhttp://www.blogger.com/profile/12088428518388124578noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1044777068435503586.post-53030477683092610302011-09-19T15:16:46.284+02:002011-09-19T15:16:46.284+02:00Ruskigt trevligt med lite flambering det måste pro...Ruskigt trevligt med lite flambering det måste prova snart igen.Matgalenhttps://www.blogger.com/profile/12088428518388124578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1044777068435503586.post-66070067976180696582011-09-16T16:42:14.761+02:002011-09-16T16:42:14.761+02:00Riktigt gott med blandningen Annanas och mörk rom....Riktigt gott med blandningen Annanas och mörk rom. <br />Jag kör ett liknande recept men tillagar det annorlunda. <br /><br />Först lägger jag annanasen i ett lag med vanilj under några timmar. <br />Sen flamberar jag den i mörk rom och sist häller jag i väldigt lite socker för att få till en karameliserad yta.<br /><br />Otroligt gott.Mickehttps://www.blogger.com/profile/04277745877997214119noreply@blogger.com