Sidor

Sköna länkar # 821 207 är den fullständigt osannolika mängden olika smaker på chips som kom till Olws tävling Mysmatchen som pågått under våren. På Olws hemsida kan man läsa mer om tävlingen, galna smaker utlovas och vinnarna i tävlingen presenteras den tredje juni.

Att lägga tiden på att bli TV-kändis i USA börjar nu komma ifatt Gordon Ramsay som åkt på en skaplig sågning i The Guardian för nylanseringen av Petrus. Det är ingen vacker läsning men här är den.

För några veckor sedan så släppte Time Magazine sin lista över de 100 mest inflytelserika personerna, två matpersonligheter kom in på listan, Michael Pollan som skrivit en mängd bra matböcker och David Chang från Momofuku.

Thomas Keller får det tufft när det demonstreras mot Gåslever med superkocken som måltavla. Läs här.

Kopi Luwak känt som världens dyraste kaffe eftersom det innan du dricker det redan har passerat ett tarmsystem finns numera tillgängligt på Teknikmagasinet(!) 350 kr för 50g. Vore roligt att testa men 350 kr för en kopp kaffe känns lite magstarkt när man istället kan köpa en Pommery Brut Royal och njuta av för samma peng.

Inga kommentarer: